Taideyliopisto - Uniarts

Taideyliopisto tarjoaa ylintä musiikin, kuvataiteen, teatterin ja tanssin koulutusta Suomessa. Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Vuonna 2013 perustetun Taideyliopiston muodostavat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu.

Mediapankki ratkaisee Taideyliopiston moninaista kuva- ja aineistonhallintatarvetta tarjoamalla tehokkaan alustan tallentaa, jakaa ja arkistoida brändi- ja yritysmateriaaleja, lehdistökuvia, luento- ja tapahtumamateriaaleja, näyttelyaineistoja ja tallenteita eri tuotannoista.

Taideylipiston mediapankissa hyödynnetään monipuolisesti käyttäjähallintaa, jossa käyttäjän oikeudet nähdä ja hallita kuvapankin sisältöä määräytyvät eri roolien mukaan. Taideyliopistolle toteutettiin räätälöitynä ratkaisuna Azure AD (Active Directory) -integraatio. Kertakirjautuminen mahdollistaa kuvapankkiin pääsyn omilta työntekijöiltä ilman erillistä kirjautumista sovellukseen.

(Kuva: Taideyliopisto)

Asiakas

Taideyliopisto

Julkaisu

12/2020

Projekti

Mediapankki + AD-integraatio