Myllyn Paras on yksi Suomen johtavista mylly- ja leivonnaistuotteiden brändeistä, jonka omistaa Lantmännen-konserni. Myllyn Paras -brändin alla myydään jauhoja, hiutaleita, pastaa ja suurimoita sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita.

Myllyn paras valitsi ImageBank X -mediapankin auttamaan laajan materiaalin hallinnassa ja jakamisessa. Myllyn Parhaan mediapankki sisältää julkista materiaalia medialle ja kumppaneille sekä sisäiseen käyttöön tarkoitettua materiaalia henkilökunnalle. Myllyn Parhaalle toteutettiin räätälöitynä ratkaisuna Azure AD (Active Directory) -integraatio. Kertakirjautuminen parantaa järjestelmän käytettävyyttä, koska työntekijöiden ei tarvitse muistaa erillisiä tunnuksia – tämä myös lisää aineistonhallintaohjelmiston käyttöastetta.

Toimiva ja kaikille avoin mediapankki auttaa mm. elintarvikekaupan markkinointia, koska julkisia tuotekuviamme kauppa voi hakea vapaasti kuvapankistamme. Myös medialle koottavat kuvapaketit ovat helpottaneet mm. uutuustiedottamistamme. Ostoskori-tyylinen kuvien poiminta ja niiden lähettäminen on käyttäjille tuttua, eikä erillistä opastusta tarvita kuvapankin käyttöön.
Johanna Kemppinen
Markkinointijohtaja
Asiakas

Myllyn Paras

Julkaisu

06/2018

Projekti

Mediapankki + Azure AD