Helvarilla luodaan innovatiivisia ja energiaa säästäviä valaistusratkaisuja sekä tietoa hyödyntäviä älykkäitä toimintoja, jotka optimoivat tilan olosuhteet käyttäjiään varten. Laaja kehittyneiden valaistusratkaisujen ja valonohjauskomponenttien valikoima takaa sen, että Helvar on vertaansa vailla, kun kyse on energiansäästöstä, miellyttävyydestä tai oikeasta tunnelmasta. Palvelutarjonta – etävalvonnasta ja ‑huollosta aina energiansäästöjen ennakointiin dataa hyödyntämällä – tukee rakennuksia läpi niiden elinkaaren.

Helvar valitsi mediapankkiratkaisukseen ImageBank X:n. Helvarille toteutettiin räätälöitynä ratkaisuna integraatiotoiminnallisuus. Sen avulla ImageBankin tuotekorttiin voidaan liittää eri järjestelmien integraatioihin tarvittavia tietoja, joita ImageBank tarjoaa rajapinnan kautta. Mediapankki sisältää integraatiotiedolla rikastettua materiaalia, jotka luetaan automaation avulla Helvarin julkiseen verkkopalveluun. Tiedostoja voidaan hallita ImageBankissa, mutta tiedostot voidaan tarjoilla automaattisesti myös Helvarin verkkosivustolle integraatio-ominaisuutta hyödyntäen.

Azure AD -integraatio mahdollistaa lisäksi kuvapankkiin pääsyn omalle henkilöstölle ilman erillistä sovellukseen kirjautumista.

Vieraile Helvarin verkkosivuilla tästä.

Asiakas

Helvar

Julkaisu

6/2022

Projekti

Mediapankki + Azure AD + verkkopalvelu-integraatio