Citycon on johtava monikäyttöisten kaupunkikeskusten omistaja, kehittäjä ja hallinnoija. Citycon on markkinajohtaja Suomessa ja yksi suurimmista toimijoista Norjassa, Ruotsissa ja Virossa. Yhtiöllä on jalansija myös Tanskan markkinoilla.

Keskeisillä kaupunkialueilla sijaitsevissa keskuksissa vähittäiskauppa, toimistotilat ja asuminen yhdistyvät hyvin toimiviin liikenneyhteyksiin. Päivittäistavarahyödykkeitä, terveydenhuollon palveluita sekä muita palveluita tarjoavat Citycon-keskukset vastaavat asiakkaiden jokapäiväisiin tarpeisiin. Citycon on sitoutunut toiminnassaan vastuulliseen toimintaan ja kestävään kiinteistönhoitoon.

Cityconin kuvapankissa hallinnoidaan Cityconin pohjoismaisten kauppakeskusten kuva- ja videomateriaalia. Yksi, keskitetty kuva-aineistopankki helpottaa eri maissa vaikuttavien henkilöstön ja viestinnän materiaalinhallintaa. Aineistopankin kuvamateriaali on jaettavissa myös eri sidosryhmien käyttöön ja esimerkiksi valokuvaajat ja kumppanit voivat toimittaa aineistojaan suoraan kuvapankkiin.

(Kuva: Citycon)

Asiakas

Citycon

Julkaisu

08/2021

Projekti

Mediapankki