Caverion personnel

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa.

Caverionin vuoden 2019 liikevaihto oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverion on Euroopan johtavia teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle tarjoavia yhtiöitä. Caverionilla on kaksi liiketoimintayksikköä: Projektit ja Palvelut.

Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 11 toimintamaassa. Caverionin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Caverionin osake (CAV1V) on listattu Nasdaq Helsingissä.

Caverionille toteutettu aineistopankki ratkaisee viestinnän materiaalien hallintaa – ajantasaiset tiedostot löytyvät helposti ja ovat kaikkien saatavilla. Caverionille toteutettiin räätälöitynä ratkaisuna Azure AD (Active Directory) -integraatio. Kertakirjautuminen parantaa järjestelmän käytettävyyttä, koska työntekijöiden ei tarvitse muistaa erillisiä tunnuksia. Tämä myös lisää aineistonhallintaohjelmiston käyttöastetta.

(Kuva: Caverion)

Asiakas

Caverion

Julkaisu

7/2013

Projekti

Mediapankki + AD-integraatio