Säästä aikaa ja vapauta resursseja

Integroi ImageBank
muihin järjestelmiin

ImageBank voidaan integroida Rest API:n avulla mihin tahansa asiakkaan järjestelmän rajapintaan. Me toteutamme integraatioita tai avustamme integraatioissa.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää siitä, miten ImageBankin integraatioratkaisut voivat tehostaa yrityksenne digitaalisen sisällön hallintaa.

ImageBank varmistaa maksimaalisen digitaalisten resurssien hallinnan osana PIM tai ERP -ratkaisua

Hyödynnä ImageBankin edistyneitä medianhallintaominaisuuksia tuotekuvien ja metatietojen hallintaan ja yhdistä ne integraation kautta PIMiin tai ERPiin.

demo-attachment-1291-Group-10048

ImageBankia voidaan käyttää osana Headless stackia

Käytä Headless-ratkaisuissa ImageBankia pilvipohjaisena aineistojen hallintajärjestelmänä. API:n kautta tuot joustavuutta, tehoa ja ketteryyttä aineistojen hallintaan. Hallitse kuvat ja oheismateriaalit ImageBankisssa metatietoineen, tee tarvittavat konversiot ja lataa API:n kautta toteutukseen.

Aineistot suoraan rajapinnasta datasheetien ja tuotekatalogien generointiin

Mietitkö miten tuotelehtien ja tuotekatalogien kuvien hallintaa voitaisiin keskittää? ImageBankin API:n avulla tähänkin voidaan tarjota ratkaisu. Aineistoja voidaan konvertoida kuvaformaatista toiseen ja alkuperäistiedostosta luodut, automatisoidut kuvaformaatit, voidaan toimittaa rajapinnan yli lopputuotteeseen.

ImageBank automatisoi sisällöntuotantoa verkkosivuille tai verkkokauppaan

Hyödynnä API-rajapintaa tuotekuvien ja liitetiedostojen automatisoituun julkaisuun verkkokaupassa tai verkkosivuilla. Metatietojen hallinta voidaan tehdä ImageBankissa ja tiedostot haetaan rajapintojen kautta digitaaliseen palveluun.

Käyttöön­otto­valmiit pluginit

Käyttöön­otto­valmiit pluginit

Hyödynnä ImageBankin edistyneitä medianhallintaominaisuuksia tuotekuvien ja metatietojen hallintaan ja yhdistä ne integraation kautta PIM-järjestelmiin. Aineistot tulevat suoraan PIM:iin, jossa ne voidaan kohdentaa tuotteille, tai määrittää ImageBankissa, mihin tuotteisiin kuvat liitetään.

540px-WordPress_logo.svg

WordPressin kautta pääset selailemaan mediapankkisi kansioita ja tiedostoja. Mediapankista haettu tiedosto tallentuu WordPressin mediakirjastoon edelleen hyödynnettäväksi verkkosivuillasi.

azure_AD-G-Okta-logo

Käyttäjät voidaan tunnistaa AD:n avulla, jolloin näiden käyttäjien ei tarvitse kirjautua palveluun erikseen, vaan AD-kirjautuminen riittää. Tuettuja toteutustapoja ovat Microsoft Azure AD, Google SSO, Okta SSO sekä ADFS+SAML 2.0 .

Adobe-Microsoft

Adobe- ja Microsoft 365 -integraatioiden avulla pääset hyödyntämään mediapankkisi aineistoja suoraan tärkeimmistä sovelluksistasi. Etsi ja käsittele mediapankissa sijaitsevia aineistoja käyttämässäsi sovelluksessa ja tallenna aineistot takaisin mediapankkiisi.

Jos hankit ImageBankin nimenomaan tarkoituksena täydentää muiden järjestelmien aineistojen hallintaa, huomioithan että saat samalla käyttöösi myös monipuolisen mediapankkisovelluksen ilman lisäkustannusta.  

demo-attachment-264-Group-9279
Case

Helvarin automatisoitu aineistojen julkaisu ImageBankista WooCommercen kautta verkkopalveluun

Räätälöimme Helvarin ImageBankiin automatisoidun julkaisuprosessin, jossa asiakkaan lisätessä materiaaleja mediapankkiin, luo se aineistojen mukana tulevista tiedoista integraatioparametrit automaattisesti ja julkaisee materiaalit rajapintaan. Helvarin verkkosivun WooCommerce-toteutus hakee ImageBankin API:sta tuotteiden kuvat, datasheetit, sertifikaatit, AI-tiedostot sekä 3D-mallit. Prosessi ImageBankissa on täysin automaattinen aineistojen tallentamisen jälkeen.

Case

ImageBankista tuotekuvat suoraan Kalevalan B2B-verkkokauppaan

Kalevala hyödyntää ImageBank API-rajapintaa tuotekuviensa automatisoituun julkaisuun B2B-verkkokaupassa. Kuvia hallinnoidaan metatietoineen ImageBankissa.

INTEGRAATIOT JA APIT

Activedirectory_logo
ACTIVE DIRECTORY
(Azure AD, ADFS+SAML 2.0)
sso-logo
GOOGLE SSO
okta-logo
OKTA SSO
540px-WordPress_logo.svg
WORDPRESS
Logo_TYPO3
TYPO3
Logo_akeneo
AKENEO PIM
thumbnail_image003
FEED PIM
googlecloudvisionocr-2022-06-14 11-58-22
GOOGLE VISION AI
DB_logo_RGB
DREAMBROKER
file-1453
X-ARCHIVE (Sähke2)
api-icon-3
API (JSON)
sharepoint-logo@2x
SHAREPOINT
onedrive
ONEDRIVE
(Excel, Word, PPT)
logo_microsoft365
MICROSOFT 365
(WORD, POWERPOINT & EXCEL)
Adobe_Corporate_logo.svg
ADOBE
Wordmark_blue_RGB
DRUPAL (Tulossa)
YouTube_Logo_(2013-2017).svg
YOUTUBE (Tulossa)

Aloita tiedonkulkujen optimointi nyt.