Deliver Faster

Tallenna, hallinnoi sekä jaa ketterästi yrityksesi digitaalisia aineistoja.

ImageBank Independent on yrityksille digitaaliseen tiedonhallintaan tarkoitettu aineisto- ja materiaalipankki ja sitä voidaan hyödyntää erilaisiin tarpeisiin.
 
Tämän strategisen työkalun avulla voit edistää yhtiön liiketoimintastrategian ja tavoitteiden toteutumista sekä rakentaa yhtiön mainetta keskeisissä sidosryhmissä.
 

Hallitse materiaaleja keskitetysti

ImageBank Independent on kaiken kokoisille yrityksille tarkoitettu aineisto- ja kuvapankki ja sitä voidaan hyödyntää erilaisiin tarpeisiin.

Ratkaisua voidaan käyttää useissa eri tarkoituksissa kuten tuote- tai yrityskuvien jakelualustana, organisaation visuaalisen ilmeen brändiportaalina, organisaation tiedostopankkina tai graafisen tuotannon arkistona. Kun aineistot sijaitsevat keskitetysti yhdessä palvelussa, päivittäinen työskentely helpottuu.

Käytä aineistoja helposti missä ja milloin vain

Asiakkaamme ovat antaneet meille eniten palautetta järjestelmän helppoudesta. Käyttö on nopeaa ja intuitiivista ajasta tai paikasta riippumatta - olit sitten peruskäyttäjä tai järjestelmän ylläpitäjä.

ImageBank on pilvipohjainen selaimessasi toimiva ohjelmisto, joka ei vaadi asennusta työasemalle ja on siksi helppo käyttää missäpäin maailmaa tahansa.

demo-attachment-342-Group-29
demo-attachment-264-Group-9279
MacBook-With-IBIX
iPadMini-IBIX
ImageBank Independent X

Uudistunut käyttökokemus ImageBank X -versiolla.

Imagebank Independent X on käyttöliittymältään täysin uudistunut, moderni ja vieläkin käyttäjäystävällisempi kuin aiemmat versionsa.

Mediasignal on kehittänyt tuotetta jo 20 vuotta. Teemme tuotteen kehitystyötä suunnitelmallisesti ja asiakkaidemme toiveita kuunnellen.

AI-keywords-5
Google Cloud Vision AI on integroitu ImageBankiin

Tehosta aineistonhallintaa tekoälyllä

Tekoälyn avulla saat esimerkiksi seuraavia toimintoja:
 • Automaattiset avainsanaehdotukset
  Tekoäly tunnistaa kuvista automaattisesti elementtejä ja ehdottaa kuvaa lisäävälle käyttäjälle avainsanoja lisättäväksi metatietoihin.
 • Samankaltaiset kuvat
  Tekoälyn avulla järjestelmä ehdottaa samankaltaisia kuvia mediapankistasi kuin mitä juuri tarkastelet.
 • Tekoälysuodatus
  Voit suodattaa mediapankkisi sisältöä ja hakutuloksia tekoälyn avulla. Voit esimerkiksi suodattaa näkyviin kuvia, joissa näkyy kasvoja tai etsiä värifilterin avulla tietynvärisiä kuvia.
 • Tekstintunnistus
  Tekoäly tunnistaa kuvassa olevan tekstin ja tallentaa sen automaattisesti tekstimuotoisena metadataan.
Uusi monipuolisempi Photo Editor

Mediapankissa voit käsitellä kuvat sopivaan kokoon ja resoluutioon.

ImageBank sisältää monipuolisen kuvaeditorin, jolla voit käsitellä kuvia. Kuvaeditorilla voit esimerkiksi tehdä somekonversiot pikavalinnoista, lisätä kuvan päälle tekstiä ja muotoja, muuttaa väriavaruuksia, tehdä rajauksia tai pienentää kuvia tai resoluutiota.

Image-Editor
Katsovideo-3

Katso video - nämä ovat mediapankin yleisimmät käyttötavat!

Videolta näet myös miltä näyttää ImageBank Independent X:n uudistettu, helppokäyttöinen ja visuaalinen käyttöliittymä. 

ImageBankin ominaisuudet heti käyttöösi.

Asiakkaamme ovat antaneet meille eniten palautetta järjestelmän helppoudesta. Käyttö on nopeaa ja intuitiivista ajasta tai paikasta riippumatta - olit sitten peruskäyttäjä tai järjestelmän ylläpitäjä.

Kategoriat

Palvelun hierarkinen kategoriarakenne alakategorioineen voi sisältää sekä yrityksen sisäistä että ulkoista materiaalia - näkyvyyttä rajataan käyttäjäoikeuksilla. Ohjelmiston kategoriarakenne voidaan rakentaa kokonaan yrityksesi tarpeita vastaavaksi.

Käyttäjäryhmät

Järjestelmän kautta voit hallita käyttäjäryhmiä ja käyttäjiä sekä antaa niille oikeuksia eri sisältöihin.

Mobiilisovellus

Tarjoamme mobiilisovelluksen Android- ja iOS -laitteille, jolla kuvien lisääminen on helppoa esimerkiksi kentällä työskenteleville. Olipa kyseessä rakennustyömaakuvat tai myyntiedustajien ottamat myymäläkuvat, sovelluksen avulla ne tallennetaan helposti ja oikein jäsennellysti kuvapankin pilvipalveluun ja ovat helposti yrityksen muidenkin henkilöiden käytettävissä.

Tiedostojen vienti järjestelmään

Tiedostoja voidaan tuoda järjestelmään yksittäin tai kertasiirtona. Tiedostotyypillä ei ole merkitystä - oli se sitten kuva, tekstitiedosto, PowerPoint-esitys tai video - sovellus ottaa kaiken vastaan. 

Keräilykori

Keräilykorin käyttö on yksinkertaista, lisää vain halutut aineistot koriin ja voit lähettää niistä linkin sähköpostiin. Kori säilyy järjestelmässä niin kauan kuin itse määrittelet sille elinkaarta. Voit halutessasi toimittaa keräilykorin myös visuaalisena galleriana tai verkkosivuille upotettavana koodina.

Analytiikka

Järjestelmä kerää analytiikkaa mediapankin käytöstä, kuten esim. tilasto ladatuista ja etsityistä tiedostoista sekä keräilykorien latauksista. Kävijäseurannan avulla voit seurata palvelun käyttöastetta tai muokata metatietoja käyttäjien hakuja tukeviksi.

Metadata ja luokittelut

Tiedostoille voidaan tallentaa tekoälyn avulla sekä manuaalisesti metadataa, avainsanoja, lisäluokitteluita ja hakusanoja, jonka kautta ohjelmiston haku löytää sulavasti etsityt aineistot. Kun tuot kuvat mediapankkiin, DAM myös lukee ja tuo automaattisesti kuvaan tallennetut metatiedot, kuten Exif, IPTC ja XMP.

Single Sign-On

Kertakirjautumisella (Single Sign-On, SSO) helppo ja vaivaton pääsy useisiin järjestelmiin ja palveluihin yhdellä kirjautumisella. ImageBank tukee myös suoraan Active Directory (Azure AD) -kertakirjautumistekniikkaa.

Kuvakonversiot

Järjestelmään voidaan ennalta määrittää yleisiä kuvakokoja. Kun tuot originaalitiedoston järjestelmään, voit halutessasi tehdä automatisoidusti kuvakonversiot ennaltamääriteltyihin kuvakokoihin.

Kieliversiot

Käyttöliittymän kieliversioina oletuksena ovat suomi, englanti tai ruotsi. Muut kieliversiot ovat myös räätälöitävissä mediapankkiisi.

Kuvankäsittely

ImageBank sisältää järeän kuvaeditorin jolla voit käsitellä kuvia, muuttaa väriavaruuksia, tehdä rajauksia tai pienentää kuvia tai resoluutiota.

Rajaton integroitavuus

ImageBank sisältää integraation jo esim. WordPress-julkaisujärjestelmään. Räätälöimme myös asiakaskohtaisia ominaisuuksia ja integraatioita. Mediapankki on integroitavissa muihin järjestelmiin, esimerkiksi verkkopalveluihin, PDM-järjestelmiin ja toiminnanohjausjärjestelmiin.

Our team

meet the minds shaping an industry

demo-attachment-2399-634

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2396-13360

Sarah Willson

Vice President
demo-attachment-2397-12918

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2398-10470

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2480-134-2

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2481-3700

Sarah Willson

Vice President
demo-attachment-2482-7208

Sarah Willson

Vice President
demo-attachment-2483-12628

Sarah Willson

Vice President

Usein kysyttyä.

Tuotteen ominaisuudet

Totta kai ja useimmiten näin tehdäänkin. Käyttäjä voi ladata yhden tai useamman tiedoston joko raahamalla tiedostot sovellukseen tai valitsemalla ne tiedostonhallinnan kautta. Myös kuviin liitettävät metatiedot saadaan liitettyä yhdestä näkymästä – tämä helpottaa käyttöä muun muassa tilanteessa, jossa ladattavilla kuvilla on yhtenäisiä tietoja. Metatietojen kopiointi kuvasta toiseen onnistuu myös tuontivaiheessa napin painalluksella.

Käyttäjä voi ladata kuvia haluamallaan tavalla, joko yksittäin tai keräilykoritoiminnon avulla. Keräilykoriin voidaan kerätä tiedostoja haluttu määrä ja ne yhdistetään korissa yhdeksi paketiksi, jonka voi ladata suoraan keräilykorista tai lähettää edelleen sähköpostitse suoraan käyttöliittymästä. Keräilykorin voi lähettää myös visuaalisena galleriana, jossa käyttäjä voi tarkastella kuvia pelkän lataamisen sijaan.

Kyllä. Tuotteemme pääominaisuuksiin kuuluu käyttäjäryhmäkohtaisen sisällön julkaiseminen. Ylläpitäjä voi määritellä mitkä sisällöistä halutaan jakaa julkisesti ja mitkä niistä rajataan käyttäjätunnuksilla.

Kyllä voi! Sovellus ei rajaa tiedostomuotoja – ImageBankiin voidaan tuoda aineistoja minkä muotoisena tahansa.

Ilman muuta. Esimerkiksi InDesign-, Illustrator- tai Photoshop -tiedostoja voidaan jakaa joko sisäiseen käyttöön tai vaihtoehtoisesti ulospäin esimerkiksi mainostoimisto- ja sidosryhmäyhteistyöhön.

Kyllä! ImageBank Independent tarjoaa rajapinnan (API) tiedostojen noutamiseen palvelusta, jota verkkosivustot voivat hyödyntää. Mediapankki voidaan myös upottaa verkkosivustosi sisälle.

Voit myös integroida verkkosivustosi mediapankkiin valmiilla WordPress-lisäosalla. Lisäosan avulla voit tuoda sivustollesi ajan tasalla olevan kuvamateriaalin helposti suoraan mediapankistasi.

Tuotteen tekninen toiminnallisuus

Tarjoamme palvelutasojen mukaan levytilaa 10 GB – 500 GB. Levytilat ovat laajennettavissa sopimuksen mukaan useisiin teratavuihin asti. Kaikki pakettimme sisältävät Suomessa sijaitsevan varmennetun tallennustilan. Tarvittaessa mediapankki voidaan asentaa myös on-premises ratkaisuna asiakkaan omalle palvelimelle.

Mediapankin tiedostoista otetaan päivittäiset varmuuskopioinnit ja niitä säilytetään vähintään 14 vrk tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme palvelutasojen mukaan levytilaa 10 GB – 500 GB. Levytilat ovat laajennettavissa sopimuksen mukaan useisiin teratavuihin asti.

Tuotteen käyttöönotto

Voit toimittaa olemassa olevat tiedostot joko tiedostodumppina, FTP:llä tai ulkoisella levyllä, mahdolliset kuvien siirrettävät metatiedot toimitetaan meille Excel-muodossa.

ImageBankin käyttöönotto on kevyt ja nopea prosessi.  Oma mediapankki käyttövalmiina hankintapäätöksestä jopa parin viikon sisällä.

Käyttöönottosuunnitelmassa määritellään asiakkaan tarpeen mukaiset käyttäjäryhmät, kategoriarakenne sekä metatietojen laajuus. Lisäksi brändinmukaiset värit, fontti, logotiedosto ja taustakuvat tulee toimittaa käyttöönottoa varten.