preloader

ImageBank Independent - Deliver Faster

Tallenna, hallinnoi sekä jaa ketterästi yrityksesi digitaalisia aineistoja
ImageBank Independent on yrityksille digitaaliseen tiedonhallintaan tarkoitettu aineisto- ja materiaalipankki ja sitä voidaan hyödyntää erilaisiin tarpeisiin.
Tämän strategisen työkalun avulla voit edistää yhtiön liiketoimintastrategian ja tavoitteiden toteutumista sekä rakentaa yhtiön mainetta keskeisissä sidosryhmissä.
Brändinhallinta
Hallitse yrityksesi viestinnän materiaaleja - ajantasaiset ja identiteettiä tukevat tiedostot löytyvät helposti.
Viestintä
Tiedostot, myyntimateriaalit, esitykset, videot - jaa viestinnän aineistoja keskitetysti yhdestä portaalista.
Yhteistyö
Sitouta työntekijät ja sidosryhmät käyttämään yhteistä työkalua yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.
Hallitse materiaaleja keskitetysti
ImageBank Independent on yrityksille tarkoitettu aineisto- ja kuvapankki ja sitä voidaan hyödyntää erilaisiin tarpeisiin. Ratkaisua voidaan käyttää useissa eri tarkoituksissa kuten tuote- tai yrityskuvien jakelualustana, organisaation visuaalisen ilmeen brändiportaalina, organisaation tiedostopankkina tai graafisen tuotannon arkistona. Kun aineistot sijaitsevat keskitetysti yhdessä palvelussa, päivittäinen työskentely helpottuu.
Toimita hallitusti ja tehokkaasti - aina askeleen edellä
Rakenna yrityksen imagoa ennakoivasti. Asiakaspolun kriittisten kohtaamispisteiden analysointi ja kehittäminen auttavat suuntaamaan panostukset sellaisiin kohteisiin, jotka vaikuttavat tehokkaimmin brändiin. Organisoitu materiaali ja sen helppo jakaminen auttaa olemaan askeleen edellä.
Anna vastuuta tarvitsijalle
Mitä jos sinun ei tarvitsisikaan aina olla aineistojen suhteen saatavilla? Kun tiedät, että ajantasaiset aineistot löytyvät ImageBank Independent -järjestelmästä, voit luottavaisin mielin antaa oikeuksia kollegoille, sidosryhmille ja asiakkaille. Materiaalin tarvitsija löytää joustavasti aineiston järjestelmästä ilman, että siihen vastuutetaan välikäsiä.
Käytä aineistoja helposti missä ja milloin vain
Asiakkaamme ovat antaneet meille eniten palautetta järjestelmän helppoudesta. Käyttö on nopeaa ja intuitiivista ajasta tai paikasta riippumatta - olit sitten peruskäyttäjä tai järjestelmän ylläpitäjä. Ratkaisumme on selainpohjainen ohjelmisto, joka ei vaadi asennusta työasemalle ja on siksi helppo käyttää missäpäin maailmaa tahansa.

Aineistopankin ominaisuudet

IMAGEBANK INDEPENDENT
Hierarkisesti ja tarpeisiisi rakennetut kategoriat
Palvelun hierarkinen kategoriarakenne alakategorioineen voi sisältää sekä yrityksen sisäistä että ulkoista materiaalia - näkyvyyttä rajataan käyttäjäoikeuksilla. Ohjelmiston kategoriarakenne voidaan rakentaa kokonaan yrityksesi tarpeita vastaavaksi.
Tiedostojen vienti järjestelmään
Tiedostoja voidaan tuoda järjestelmään yksittäin tai kertasiirtona. Tiedostotyyppillä ei ole merkitystä - oli se sitten kuva, tekstitiedosto, PowerPoint-esitys tai video - sovellus ottaa kaiken vastaan. Kun tuot kuvat mediapankkiin, DAM myös lukee ja tuo automaattisesti kuvaan tallennetut metatiedot, kuten Exif, IPTC ja XMP.
Metadata ja luokittelut
Tiedostoille voidaan tallentaa metadataa, avainsanoja, lisäluokitteluita ja hakusanoja, jonka kautta ohjelmiston haku löytää sulavasti etsityt aineistot.
Kieliversiot
Käyttöliittymän kieliversioina oletuksena suomi, englanti tai ruotsi. Muut kieliversiot räätälöitävissä.
Ylläpitotyö samasta näkymästä
Ohjelmiston ylläpitäjänä voit tehdä tämän kaiken ylläpitotyön ilman erillistä kirjautumista - kaikki toiminnot tapahtuu samasta näkymästä, mitä kaikki käyttäjät käyttävät.
Hallitse käyttäjäryhmiä ja käyttäjiä
Järjestelmän kautta voit hallita käyttäjäryhmiä ja käyttäjiä sekä antaa niille oikeuksia eri sisältöihin.
Keräilykori sähköpostiin
Keräilykorin käyttö on yksinkertaista, lisää vain halutut aineistot koriin ja voit lähettää niistä linkin sähköpostiin. Kori säilyy järjestelmässä niin kauan kuin itse määrittelet sille elinkaarta. Voit halutessasi toimittaa keräilykorin myös visuaalisena galleriana tai verkkosivuille upotettavana koodina.
Käyttöoikeus vain valittuihin tiedostoihin
Keräilykorilinkin vastaanottaja ei tarvitse käyttäjätunnusta järjestelmään, hän näkee ainoastaan keräilykoriin valitut tiedostot.
Lataa tiedostot suoraan tai siirrä koriin
Järjestelmään kirjautuneet voivat käyttää keräilykoria itse tarpeidensa mukaan, myös yksittäisten tiedostojen lataus onnistuu suoraan.
Jaa sosiaaliseen mediaan
Tiedostolla on aina oma osoite, jota voidaan jakaa suoraan esim. sosiaaliseen mediaan.
Automaattiset konversiot kuvasta
Järjestelmään voidaan ennalta määrittää yleisiä kuvakokoja. Kun tuot originaalitiedoston järjestelmään, voit halutessasi tehdä automatisoidusti kuvakonversiot ennaltamääriteltyihin kuvakokoihin.
Kuvankäsittely
Järjestelmässä voit käsitellä kuvia, muuttaa väriavaruuksia, tehdä rajauksia tai pienentää kuvia tai resoluutiota.
Mobiilisovellus Android ja iOS -laitteille
Tarjoamme mobiilisovelluksen Android- ja iOS -laitteille, jolla kuvien lisääminen on helppoa esimerkiksi kentällä työskenteleville. Olipa kyseessä sitten rakennustyömaakuvat tai myyntiedustajien ottamat myymäläkuvat, sovelluksen avulla ne tallennetaan helposti ja oikein jäsennellysti kuvapankin pilvipalveluun ja ovat näin ollen helposti yrityksen muidenkin henkilöiden käytettävissä.
Aineistopankin sisäinen analytiikka
Järjestelmä kerää tilastodataa kävijöiden toimista: tilasto ladatuista ja etsityistä tiedostoista sekä keräilykorien latauksista. Kävijäseurannan avulla voit seurata palvelun käyttöastetta tai muokata metatietoja käyttäjien hakuja tukeviksi.
Single Sign-On -kertakirjautuminen
Kertakirjautumisella (Single Sign-On, SSO) helppo ja vaivaton pääsy useisiin järjestelmiin ja palveluihin yhdellä kirjautumisella. ImageBank tukee myös suoraan Active Directory (Azure AD) -kertakirjautumistekniikkaa.
Rajaton integroitavuus muihin julkaisujärjestelmiin
WordPress-integraatio ja muut julkaisujärjestelmäintegraatiot räätälöitynä.
Jos ominaisuudet ei riitä, niin räätälöidään
Tarvittaessa räätälöimme myös asiakaskohtaisia ominaisuuksia sekä teemme integraatioita. Materiaalipankki on integroitavissa muihin järjestelmiin, esimerkiksi verkkopalveluihin, PDM-järjestelmiin ja toiminnanohjausjärjestelmiin.
SUOMALAINEN OHJELMISTOTUOTE
Kehitämme itse - tuemme itse.
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Katso aineistopankin esittelyvideo