Aineisto- ja mediapankki yrityksille

Tallenna, käsittele, hallinnoi sekä jaa ketterästi digitaalisia aineistoja

Digital Asset Management System (DAM) -järjestelmällä saat keskitetyn järjestelmän digitaalisten materiaalien hallintaan.

Pilvipohjainen ohjelmisto skaalautuu hierarkisen rakenteen ansiosta yhden toimipisteen sisällöistä jopa kymmenien multibrändien ja tuhansien käyttäjien kokonaisuudeksi.

Ratkaisua voidaan hyödyntää useissa eri tarkoituksissa, kuten tuote- tai yrityskuvien jakelualustana, organisaation visuaalisen ilmeen brändiportaalina, tiedostopankkina, myynnin esittelytyökaluna tai graafisen tuotannon arkistona.

Yrityksen oma aineisto- ja mediapankki

Tietoturvallinen ja tehokas työväline sähköisten aineistojen hallintaan, säilytykseen ja jakamiseen. Pidä järjestyksessä yrityksen kuvat, videot, mainosaineistot, asiakirjat sekä dokumentit. Määritä henkilöstölle, asiakkaille ja sidosryhmille eriytetyt katselu-, muokkaus- ja latausoikeudet.

Organisaation brändiportaali

Julkaise palveluun brändistrategiasi mukaiset graafiset ohjeistukset, värit, typografiat ja muu materiaali ja jaa tarpeen mukaan sidosryhmillesi. Näin materiaalit löytyvät yhdestä paikasta ja ovat sieltä käyttöönotettavissa johdonmukaisesti oikean sisältöisinä, oikeassa muodossa ja oikeissa kanavissa.

Markkinointi & PR-työkalu

Kerää materiaalit, muokkaa tarvittaessa järjestelmän omalla kuvankäsittelyohjelmalla, valitse vastaanottajat ja lähetä suora linkki mediakontakteillesi. Voit hallita käyttäjien latausoikeuksia, luoda kampanjoita ja seurata tilastoista markkinoinnin onnistumista.

Myynnin työkalu

Yhdistä myynti- ja markkinointiosastosi yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi. Kun uusimmat myyntimateriaalit ja -esitykset ovat ladattuna mediapankkiin, myyjät pysyvät aina ajan tasalla ja voivat valita sopivat dokumentit jakoon.

ImageBank X

Kokonaisvaltaista, kotimaista palvelua ja jatkuvaa tuotekehitystä

Teemme tuotteen kehitystyötä suunnitelmallisesti ja asiakkaidemme toiveita kuunnellen -  jo yli kolmattakymmentä vuotta.

ImageBank X on kokonaisvaltainen palvelu, jossa käyttäjä voi keskittyä olennaiseen. Me pidämme huolen kaikesta muusta: ImageBank pysyy ajan tasalla alustateknologian, tietoturvan, suorituskyvyn ja käytettävyyden näkökulmasta. Jatkuvan palvelun asiakkaat saavat käyttöoikeuden ImageBankin viimeisimpään versioon.

Suoraviivainen käyttökokemus

Moderni, selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä

Järjestelmä on saanut asiakkailtamme paljon kiitosta helppokäyttöisyydestään, selkeydestään sekä visuaalisuudestaan. ImageBank X:n käyttö on helppo omaksua ja näyttävä käyttöliittymä nostaa yrityksen brändiä jo itsessään.
 
Sovellukseen räätälöidään aina brändin oma look & feel:
oma logo, värit, fontit, taustakuvat ja URL-osoite.
helppokayttoinen
AI-keywords-5
Ajansäästöä automatisoinnilla

Älykkäitä työnkulkuja aineistojen tuottamisesta jakeluun

Käyttöjärjestelmässä monet työnkulut on automatisoitu:

  • • Metatietoehdotukset. Mediapankki lukee automaattisesti metatiedot IPTC-, Exif- ja XMP-kentistä.
  • • Automaattiset kuvakonversiot määriteltyyn kokoon
  • • Automaattisesti muodostuvat landing-sivut
  • • Tekoäly ehdottaa kuville avainsanoja kuvan sisällön perusteella
  • • Siirtoikkuna, jonka kautta sidosryhmät voivat ladata tiedostoja työtilaan
  • • Ajastettu aineistojen julkaisu ja arkistointi
Monipuoliset integraatiovaihtoehdot

ImageBank X osana IT infrastruktuuria – julkaise tiedostot verkkosivustolle, verkkokauppaan tai PIMiin

ImageBank voidaan integroida Rest API:n avulla mihin tahansa asiakkaan järjestelmän rajapintaan. Me toteutamme integraatioita tai voimme avustaa niissä. Tutustu myös käyttöönottovalmiisiin plugineihin.

integraatiot
imagebank_mobile-960x960px
Pilvipalvelu aina saatavilla

Kirjaudu mistä vain, myös mobiililla 24/7

ImageBank X -sovellusta voi käyttää verkkoselaimella mistä ja milloin tahansa. Ylläpitäjän on mahdollista hallita myös sisältöjä selaimen sisältävillä mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella tai tabletilla.

Apple ja Android -laitteisiin on ladattavissa mobiilisovellus, jolla on helppo dokumentoida asioita ja tapahtumia kuvin ja videoin kentältä suoraan mediapankin sisäiseen osioon. Ominaisuus sisältyy ImageBank Pro -käyttäjille.

Ilmoitukset tärkeistä tapahtumista

Ilmoituskeskuksen avulla pysyt ajan tasalla mediapankin tapahtumista

ImageBank X -mediapankissa saat ylläpitäjänä ilmoituksia liittyen liittyen tiedostoihin, kommentteihin, rekisteröityviin käyttäjiin, uusiin ominaisuuksiin, siirtoikkunaan, luovan työtilan toimintaan sekä keräyskoreihin.
 

Pysy ajan tasalla siitä, mitä mediapankissasi tapahtuu, ja tee parempaa yhteistyötä työyhteisösi ja sidosryhmiesi kanssa.

Aineistot suoraan tärkeimmissä sovelluksissasi

Adobe- ja Microsoft 365 -integraatioilla tehokkuutta aineistojen käsittelyyn

Adobe- ja Microsoft 365 -integraatioiden ansiosta voit vaivattomasti käyttää, etsiä ja hyödyntää mediapankkiin tallennettuja digitaalisia aineistoja suoraan Adoben sovelluksista, kuten Photoshopista, Illustratorista ja InDesignista, sekä Microsoft 365 -sovelluksista, kuten Wordista, PowerPointista ja Excelistä.
 

Integraatiot varmistaa, että oikeat aineistot ovat aina helposti käytettävissäsi. Tehosta yhteistyötä, nopeuta projektien aikatauluja ja vähennä manuaalista työtä aiempaa nopeammalla aineistojen käsittelyllä.

Käyttöluvat tiedostoihin nopeasti ja vaivattomasti

Tiedostojen käyttöprosessia yksinkertaistava käyttölupien hallintatyökalu

ImageBank sisältää käyttölupien hallintatyökalun, jonka avulla ylläpitäjä voi lähettää käyttölupapyyntöjä sähköpostitse suoraan ImageBankista. Hallintatyökalu helpottaa tiedostojen käyttöä esimerkiksi tilanteessa, jossa tarvitaan käyttöluvat työntekijöiden, tai sidosryhmien valokuviin ja videoihin - lupa tiedoston käyttöön tulee näkyviin suoraan mediapankkiisi.

Hallintatyökalun avulla virtaviivaistetaan tiedostojen käyttöprosessia ja varmistetaan yksityisyydensuojan sekä GDPR tietosuoja-asetuksen toteutuminen vaivattomasti.

Varaa maksuton 30 minuutin demo!

Demossa esittelemme ImageBank X -käyttöjärjestelmää sekä keskustelemme järjestelmän soveltuvuudesta juuri teidän tarpeisiin.

ImageBankin ominaisuudet heti käyttöösi.

Asiakkaamme ovat antaneet meille eniten palautetta järjestelmän helppokäyttöisyydesta.
Käyttö on nopeaa ja intuitiivista ajasta tai paikasta riippumatta - olit sitten peruskäyttäjä tai järjestelmän ylläpitäjä.

Kategoriat

Palvelun hierarkinen kategoriarakenne alakategorioineen voi sisältää sekä yrityksen sisäistä että ulkoista materiaalia - näkyvyyttä rajataan käyttäjäoikeuksilla. Ohjelmiston kategoriarakenne voidaan rakentaa kokonaan yrityksesi tarpeita vastaavaksi.

Käyttäjäryhmät

Järjestelmän kautta voit hallita käyttäjäryhmiä ja käyttäjiä sekä antaa niille oikeuksia eri sisältöihin.

Mobiilisovellus

Tarjoamme mobiilisovelluksen Android- ja iOS -laitteille, jolla kuvien lisääminen on helppoa esimerkiksi kentällä työskenteleville. Olipa kyseessä rakennustyömaakuvat tai myyntiedustajien ottamat myymäläkuvat, sovelluksen avulla ne tallennetaan helposti ja oikein jäsennellysti kuvapankin pilvipalveluun ja ovat helposti yrityksen muidenkin henkilöiden käytettävissä.

Tiedostojen vienti järjestelmään

Tiedostoja voidaan tuoda järjestelmään yksittäin tai kertasiirtona. Tiedostotyypillä ei ole merkitystä - oli se sitten kuva, tekstitiedosto, PowerPoint-esitys tai video - sovellus ottaa kaiken vastaan. 

Keräilykori

Keräilykorin käyttö on yksinkertaista, lisää vain halutut aineistot koriin ja voit lähettää niistä linkin sähköpostiin. Kori säilyy järjestelmässä niin kauan kuin itse määrittelet sille elinkaarta. Voit halutessasi toimittaa keräilykorin myös visuaalisena galleriana tai verkkosivuille upotettavana koodina.

Analytiikka

Järjestelmä kerää analytiikkaa mediapankin käytöstä, kuten esim. tilasto ladatuista ja etsityistä tiedostoista sekä keräilykorien latauksista. Kävijäseurannan avulla voit seurata palvelun käyttöastetta tai muokata metatietoja käyttäjien hakuja tukeviksi.

Metadata ja luokittelut

Tiedostoille voidaan tallentaa tekoälyn avulla sekä manuaalisesti metadataa, avainsanoja, lisäluokitteluita ja hakusanoja, jonka kautta ohjelmiston haku löytää sulavasti etsityt aineistot. Kun tuot kuvat mediapankkiin, DAM myös lukee ja tuo automaattisesti kuvaan tallennetut metatiedot, kuten Exif, IPTC ja XMP.

Single Sign-On

Kertakirjautumisella (Single Sign-On, SSO) helppo ja vaivaton pääsy useisiin järjestelmiin ja palveluihin yhdellä kirjautumisella. ImageBank tukee myös suoraan Active Directory (Azure AD) -kertakirjautumistekniikkaa.

Kuvakonversiot

Järjestelmään voidaan ennalta määrittää yleisiä kuvakokoja. Kun tuot originaalitiedoston järjestelmään, voit halutessasi tehdä automatisoidusti kuvakonversiot ennaltamääriteltyihin kuvakokoihin.

Kieliversiot

Käyttöliittymän kieliversioina oletuksena ovat suomi, englanti tai ruotsi. Muut kieliversiot ovat myös räätälöitävissä mediapankkiisi.

Kuvankäsittely

Kuvaeditorilla voit esimerkiksi tehdä somekonversiot, lisätä kuvan päälle tekstiä ja muotoja, tehdä rajauksia tai pienentää kuvia tai resoluutiota.

Rajaton integroitavuus

ImageBank sisältää integraation jo esim. WordPress-julkaisujärjestelmään. Räätälöimme myös asiakaskohtaisia ominaisuuksia ja integraatioita. Mediapankki on integroitavissa muihin järjestelmiin, esimerkiksi verkkopalveluihin, PDM-järjestelmiin ja toiminnanohjausjärjestelmiin.

Our team

meet the minds shaping an industry

demo-attachment-2399-634

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2396-13360

Sarah Willson

Vice President
demo-attachment-2397-12918

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2398-10470

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2480-134-2

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2481-3700

Sarah Willson

Vice President
demo-attachment-2482-7208

Sarah Willson

Vice President
demo-attachment-2483-12628

Sarah Willson

Vice President

Usein kysyttyä.

Tuotteen ominaisuudet

Totta kai ja useimmiten näin tehdäänkin. Käyttäjä voi ladata yhden tai useamman tiedoston joko raahamalla tiedostot sovellukseen tai valitsemalla ne tiedostonhallinnan kautta. Myös kuviin liitettävät metatiedot saadaan liitettyä yhdestä näkymästä – tämä helpottaa käyttöä muun muassa tilanteessa, jossa ladattavilla kuvilla on yhtenäisiä tietoja. Metatietojen kopiointi kuvasta toiseen onnistuu myös tuontivaiheessa napin painalluksella.

Käyttäjä voi ladata kuvia haluamallaan tavalla, joko yksittäin tai keräilykoritoiminnon avulla. Keräilykoriin voidaan kerätä tiedostoja haluttu määrä ja ne yhdistetään korissa yhdeksi paketiksi, jonka voi ladata suoraan keräilykorista tai lähettää edelleen sähköpostitse suoraan käyttöliittymästä. Keräilykorin voi lähettää myös visuaalisena galleriana, jossa käyttäjä voi tarkastella kuvia pelkän lataamisen sijaan.

Kyllä. Tuotteemme pääominaisuuksiin kuuluu käyttäjäryhmäkohtaisen sisällön julkaiseminen. Ylläpitäjä voi määritellä mitkä sisällöistä halutaan jakaa julkisesti ja mitkä niistä rajataan käyttäjätunnuksilla.

Kyllä voi! Sovellus ei rajaa tiedostomuotoja – ImageBankiin voidaan tuoda aineistoja minkä muotoisena tahansa.

Ilman muuta. Esimerkiksi InDesign-, Illustrator- tai Photoshop -tiedostoja voidaan jakaa joko sisäiseen käyttöön tai vaihtoehtoisesti ulospäin esimerkiksi mainostoimisto- ja sidosryhmäyhteistyöhön.

Kyllä! ImageBank Independent tarjoaa rajapinnan (API) tiedostojen noutamiseen palvelusta, jota verkkosivustot voivat hyödyntää. Mediapankki voidaan myös upottaa verkkosivustosi sisälle.

Voit myös integroida verkkosivustosi mediapankkiin valmiilla WordPress-lisäosalla. Lisäosan avulla voit tuoda sivustollesi ajan tasalla olevan kuvamateriaalin helposti suoraan mediapankistasi.

Tuotteen tekninen toiminnallisuus

Tarjoamme palvelutasojen mukaan levytilaa 500 GB – 1 TB. Levytilat ovat laajennettavissa sopimuksen mukaan useisiin teratavuihin asti. Kaikki pakettimme sisältävät Suomessa sijaitsevan varmennetun tallennustilan. Tarvittaessa mediapankki voidaan asentaa myös on-premises ratkaisuna asiakkaan omalle palvelimelle.

Mediapankin tiedostoista otetaan päivittäiset varmuuskopioinnit ja niitä säilytetään vähintään 30 vrk tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme palvelutasojen mukaan levytilaa 500 GB – 1 TB. Levytilat ovat laajennettavissa sopimuksen mukaan useisiin teratavuihin asti.

Tuotteen käyttöönotto

Voit toimittaa olemassa olevat tiedostot joko tiedostodumppina, FTP:llä tai ulkoisella levyllä, mahdolliset kuvien siirrettävät metatiedot toimitetaan meille Excel-muodossa.

ImageBankin käyttöönotto on kevyt ja nopea prosessi.  Oma mediapankki käyttövalmiina hankintapäätöksestä jopa parin viikon sisällä.

Käyttöönottosuunnitelmassa määritellään asiakkaan tarpeen mukaiset käyttäjäryhmät, kategoriarakenne sekä metatietojen laajuus. Lisäksi brändinmukaiset värit, fontti, logotiedosto ja taustakuvat tulee toimittaa käyttöönottoa varten.