preloader

Viking Line

Taustatiedot yrityksestä

Viking Line on julkinen osakeyhtiö ja markkinoiden johtava tuotemerkki Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteessä.

viking line kuvapankki

Haaste ja ratkaisu

Punaisista laivoistaan tunnettu Viking Line tarjoaa matkustuspalveluja, virkistystä ja rahtikuljetuksia Pohjoisella-Itämerellä. Viking Line valitsi Imagebank Independent -järjestelmän markkinointi- ja mainosmateriaaliensa hallintaratkaisuksi.

 

Sisäisessä käytössä materiaalit ovat aina saatavilla ja näin ajantasaisena yhdessä sijainnissa. Järjestelmä helpottaa myös laajan yhteistyöverkoston kanssa toimimista, kun yhteiseen työkaluun saadaan keskitettyä markkinointimateriaalin toimitukset.

(Kuva: Viking Line)

Käyttöönottoprojekti

Kuvapankin käyttöönottoprojekti voidaan viedä läpi parissa viikossa. Käyttöönottoprojekti on nelivaiheinen, jossa ensin palvelutason mukainen paketti otetaan teknisesti käyttöön sovittuun palvelinympäristöön. Sen jälkeen määritellään yhdessä sisällöt: visuaaliset elementit kuten logo ja taustakuva, kategoriat, metatiedot sekä käyttäjäryhmät. Seuraavaksi aineistopankkiin voidaan viedä sisällöt esimerkiksi kertasiirtona. Tämän jälkeen sovellus onkin jo käyttöönottovalmis ja se voidaan julkaista sovitussa sijainnissa.
01
Tuotteen tekninen käyttöönotto
02
Sisältöjen määrittely
03
Sisältöjen vienti
04
Julkaisu