preloader

Työterveyslaitos

Taustatiedot yrityksestä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Työterveyslaitos kehittää asiakkaidensa kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tukee työntekijöiden työkykyä.

 

ttl

Haaste ja ratkaisu

Työterveyslaitokselle toteutettu aineistopankki ratkaisee viestinnän materiaalien hallintaa - ajantasaiset tiedostot löytyvät helposti ja ovat kaikkien saatavilla. Työterveyslaitokselle toteutettiin räätälöitynä ratkaisuna Azure AD (Active Directory) -integraatio. Kertakirjautuminen parantaa järjestelmän käytettävyyttä, koska työntekijöiden ei tarvitse muistaa erillisiä tunnuksia. Tämä myös lisää aineistonhallintaohjelmiston käyttöastetta.

(Kuva: TTL)

Käyttöönottoprojekti

Kuvapankin käyttöönottoprojekti voidaan viedä läpi parissa viikossa. Käyttöönottoprojekti on nelivaiheinen, jossa ensin palvelutason mukainen paketti otetaan teknisesti käyttöön sovittuun palvelinympäristöön. Sen jälkeen määritellään yhdessä sisällöt: visuaaliset elementit kuten logo ja taustakuva, kategoriat, metatiedot sekä käyttäjäryhmät. Seuraavaksi aineistopankkiin voidaan viedä sisällöt esimerkiksi kertasiirtona. Tämän jälkeen sovellus onkin jo käyttöönottovalmis ja se voidaan julkaista sovitussa sijainnissa.
01
Tuotteen tekninen käyttöönotto
02
Sisältöjen määrittely
03
Sisältöjen vienti
04
Julkaisu