preloader

Taustatiedot yrityksestä

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. SRV haluaa tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. SRV on vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö, joka toimii valituissa kasvukeskuksissa Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Vuonna 2017 SRV:n liikevaihto oli yli 1,1 miljardia euroa, ja heillä työskentelee reilu 1 000 ihmistä. Lisäksi SRV työllistää työhankkeissaan lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

Haaste ja ratkaisu

SRV:n kuvapankkiratkaisu jakautuu sekä julkiseen että kirjautumisen vaativiin osioihin. Kuvapankin julkisista kansioista löytyy logot, johdon kuvat sekä kuvia avainhankkeista.

Kuvapankin laajempi ja kirjautumista vaativat sisältö on suunnattu SRV:n yhteistyökumppaneille. Tätä varten käyttäjä voi rekisteröityä kuvapankin etusivulta.

(Kuva © Helin/Voima Graphix.)

Käyttöönottoprojekti

Kuvapankin käyttöönottoprojekti voidaan viedä läpi parissa viikossa. Käyttöönottoprojekti on nelivaiheinen, jossa ensin palvelutason mukainen paketti otetaan teknisesti käyttöön sovittuun palvelinympäristöön. Sen jälkeen määritellään yhdessä sisällöt: visuaaliset elementit kuten logo ja taustakuva, kategoriat, metatiedot sekä käyttäjäryhmät. Seuraavaksi aineistopankkiin voidaan viedä sisällöt esimerkiksi kertasiirtona. Tämän jälkeen sovellus onkin jo käyttöönottovalmis ja se voidaan julkaista sovitussa sijainnissa.
01
Tuotteen tekninen käyttöönotto
02
Sisältöjen määrittely
03
Sisältöjen vienti
04
Julkaisu