preloader

Bakgrundsfakta om företaget

Oras Oy är ett i Raumo år 1945 grundat finländskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kranar för kök och badrum.

Utmaning och lösning

Oras ville för sin webbsida ha en materialbank, genom vilken kunder och olika intressenter kunde hämta olika material från broschyrer till tekniska ritningar.

Oras ville också automatisera materialets publicering och undvika konstant uppdatering av material på många olika adresser.

Vi löste behovet genom att anpassa materialbanken som direkt inbäddad på Oras webbsida. I praktiken har den webbläsarbaserade applikationen integrerats i webbplatsen.

Publiceringen av material i databanken är helt automatiserat. Innehållet i materialbanken hanteras inte separat, utan alla dess filer importeras automatiskt från samma datakälla som informationen på deras webbsida.

Oras materialbank är öppen för alla och fungerar utan inloggning.

Implementeringsprojekt

Bildbankens implementeringsprojekt kan genomföras under några veckor. Implementeringsprojektet genomförs i fyra steg, där servicenivåns paket först tekniskt implementeras i den överenskomna servermiljön. Därefter definieras innehållet gemensamt: visuella element såsom logotyper och bakgrund, kategorier, metadata och användargrupper. Som följande kan innehållet importeras till databanken, till exempel som en enda överföring. Därefter är applikationen klar för implementering och kan publiceras på den överenskomna platsen.
01
Produktens tekniska implementering
02
Definiering av innehållet
03
Import av innehållet
04
Publicering