preloader

Taustatiedot yrityksestä

Oras Oy on vuonna 1945 Raumalla perustettu hana- ja suihkutuotteita valmistava suomalainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi hanoja keittiöihin ja kylpyhuoneisiin.

Haaste ja ratkaisu

Oras halusi verkkosivuilleen materiaalipankin, jonka kautta asiakkaat ja eri sidosryhmät voisivat hakea erilaisia materiaaleja aina esitemateriaaleista teknisiin piirroskuviin.

Oras halusi myös automatisoida aineistojen julkaisun ja välttyä materiaalien jatkuvalta päivitystyöltä moneen eri osoitteeseen.

Ratkaisimme tarpeet kustomoimalla materiaalipankin suoraan upotettuna Oraksen verkkosivuille. Käytännössä selainpohjainen sovellus on integroitu verkkosivun sisään.

Materiaalien julkaisu aineistopankkiin on täysin automatisoitu. Materiaalipankin sisältöjä ei hallinnoida erikseen, vaan kaikki siellä olevat tiedostot tuodaan automatisoidusti samasta datalähteestä kuin heidän verkkosivujensakin tiedot.

Oraksen materiaalipankki on kaikille avoin ja toimii ilman kirjautumista.

Käyttöönottoprojekti

Kuvapankin käyttöönottoprojekti voidaan viedä läpi parissa viikossa. Käyttöönottoprojekti on nelivaiheinen, jossa ensin palvelutason mukainen paketti otetaan teknisesti käyttöön sovittuun palvelinympäristöön. Sen jälkeen määritellään yhdessä sisällöt: visuaaliset elementit kuten logo ja taustakuva, kategoriat, metatiedot sekä käyttäjäryhmät. Seuraavaksi aineistopankkiin voidaan viedä sisällöt esimerkiksi kertasiirtona. Tämän jälkeen sovellus onkin jo käyttöönottovalmis ja se voidaan julkaista sovitussa sijainnissa.
01
Tuotteen tekninen käyttöönotto
02
Sisältöjen määrittely
03
Sisältöjen vienti
04
Julkaisu