preloader

Taustatiedot yrityksestä

MSK Group on monialainen korkean teknologian perhekonserni. Omia tuotebrändejä ovat Junkkari, Juncar ja Muuli. Sopimusvalmistuksen merkittävimpiä asiakkaita ovat mm. Volvo CE, AGCO, Danfoss ja ABB. Yhtiö työllistää yli 800 ammattilaista, ja se muodostuu emoyhtiö MSK Groupista ja sen kuudesta tytäryhtiöstä.

 

imagebank msk group

Haaste ja ratkaisu

ImageBank Independent toteutettu aineistopankki ratkaisee viestinnän materiaalien hallintaa - ajantasaiset ja identiteettiä tukevat tiedostot löytyvät helposti ja ovat kaikkien saatavilla. Koko konsernin käyttöön tarkoitettu materiaalipankki auttaa omien brändien hallinnassa sekä helpottaa myös useiden tytäryhtiöiden materiaalien hallintaa. (Kuva: MSK Group)

 

Käyttöönottoprojekti

Kuvapankin käyttöönottoprojekti voidaan viedä läpi parissa viikossa. Käyttöönottoprojekti on nelivaiheinen, jossa ensin palvelutason mukainen paketti otetaan teknisesti käyttöön sovittuun palvelinympäristöön. Sen jälkeen määritellään yhdessä sisällöt: visuaaliset elementit kuten logo ja taustakuva, kategoriat, metatiedot sekä käyttäjäryhmät. Seuraavaksi aineistopankkiin voidaan viedä sisällöt esimerkiksi kertasiirtona. Tämän jälkeen sovellus onkin jo käyttöönottovalmis ja se voidaan julkaista sovitussa sijainnissa.
01
Tuotteen tekninen käyttöönotto
02
Sisältöjen määrittely
03
Sisältöjen vienti
04
Julkaisu