preloader

Bakgrundsfakta om företaget

Det inhemska företaget Molok erbjuder en modern och effektiv avfallshanteringslösning. Den omfattande produktfamiljen anpassar sig till många behov. Under snart 30 år har Molok Oy expanderat till ett internationellt företag vars produkter är kända över hela världen. Systemet som spar miljön, kostnader och tid används dagligen av miljoner människor runtom i världen. Det finns mer än 150 000 produktenheter i olika bostadskulturer.

Utmaning och lösning

Målet med den centrala bildbanklösningen var att minska antalet tunga e-postmeddelanden och marknadsföringens roll som gatekeeper för kommunikationsmaterial.

Molok s återförsäljare är globala och företaget ville öka sin proaktivitet inom marknadsföring. Med aktuella kommunikationsmaterial som är centraliserade till ett webbläsarsystem har återförsäljare direkt tillgång till material oavsett tid och plats.

Lösningen har reducerat det kontinuerliga e-postflödet. Nu har marknadsföringsteamet tid att fokusera på att hålla materialet uppdaterat och skapa nya marknadsförings- och försäljningskampanjer.

Molok är också angelägen om att utveckla sin lösning och har egna anpassade funktioner.

Implementeringsprojekt

Bildbankens implementeringsprojekt kan genomföras under några veckor. Implementeringsprojektet genomförs i fyra steg, där servicenivåns paket först tekniskt implementeras i den överenskomna servermiljön. Därefter definieras innehållet gemensamt: visuella element såsom logotyper och bakgrund, kategorier, metadata och användargrupper. Som följande kan innehållet importeras till databanken, till exempel som en enda överföring. Därefter är applikationen klar för implementering och kan publiceras på den överenskomna platsen.
01
Produktens tekniska implementering
02
Definiering av innehållet
03
Import av innehållet
04
Publicering