Case-esimerkit

Olemme ylpeitä jokaisesta asiakas­ratkaisustamme.
Tässä niistä muutama.

Asiakaskommentteja

Se, että kaikki kuvat, videot, mallipohjat, julisteet jne. löytyvät samasta osoitteesta on loistavaa. Mediapankkia on helppo käyttää. On hyvä, että kuvia voi etsiä hakusanoilla tai määritettyjen kategorioiden alta. Kuvia ja tiedostoja voi jakaa myös kolmansille osapuolille, esim. viestintätoimistolle, ja säästyy sähköpostirumbalta tai suurikokoisten tiedostojen lataamisen vaivasta ja hitaudesta esim. ulkopuolisiin jakopalveluihin.
Maria Malila
Asiakasmarkkinointijohtaja
ImageBank oli hinta-laatusuhteeltaan meidän tarpeisiimme sopivin ratkaisu, kun vertailimme eri palveluja. Halusimme kuvapankin, joka on tarpeeksi kevyt, mutta tarpeeksi jämerä metatietojen osalta.

Riikka Hänninen
Suunnittelija
Toimiva ja kaikille avoin mediapankki auttaa mm. elintarvikekaupan markkinointia, koska julkisia tuotekuviamme kauppa voi hakea vapaasti kuvapankistamme. Myös medialle koottavat kuvapaketit ovat helpottaneet mm. uutuustiedottamistamme. Ostoskori-tyylinen kuvien poiminta ja niiden lähettäminen on käyttäjille tuttua, eikä erillistä opastusta tarvita kuvapankin käyttöön.
Johanna Kemppinen
Markkinointijohtaja