preloader

Usein kysyttyä

Tuotteen ominaisuudet

Voinko lisätä aineistopankkiin useita kuvia kerralla?
Totta kai ja useimmiten näin tehdäänkin. Käyttäjä voi ladata yhden tai useamman tiedoston joko raahamalla tiedostot sovellukseen tai valitsemalla ne tiedostonhallinnan kautta. Myös kuviin liitettävät metatiedot saadaan liitettyä yhdestä näkymästä - tämä helpottaa käyttöä muun muassa tilanteessa, jossa ladattavilla kuvilla on yhtenäisiä tietoja. Metatietojen kopiointi kuvasta toiseen onnistuu myös tuontivaiheessa napin painalluksella.
Voinko ladata aineistopankista useita kuvia kerralla?
Käyttäjä voi ladata kuvia haluamallaan tavalla, joko yksittäin tai keräilykoritoiminnon avulla. Keräilykoriin voidaan kerätä tiedostoja haluttu määrä ja ne yhdistetään korissa yhdeksi paketiksi, jonka voi ladata suoraan keräilykorista tai lähettää edelleen sähköpostitse suoraan käyttöliittymästä. Keräilykorin voi lähettää myös visuaalisena galleriana, jossa käyttäjä voi tarkastella kuvia pelkän lataamisen sijaan.
Voiko osa sisällöistä olla julkisia ja osa kirjautumisen takana?
Kyllä. Tuotteemme pääominaisuuksiin kuuluu käyttäjäryhmäkohtaisen sisällön julkaiseminen. Ylläpitäjä voi määritellä mitkä sisällöistä halutaan jakaa julkisesti ja mitkä niistä rajataan käyttäjätunnuksilla.
Voiko aineistopankkiin lisätä videoita?
Kyllä voi! Sovellus ei rajaa tiedostomuotoja - sinne voidaan tuoda aineistoja minkä muotoisena tahansa.
Voiko aineistopankkiin lisätä taittotiedostoja?
Ilman muuta. Esimerkiksi InDesign-, Illustrator- tai Photoshop -tiedostoja voidaan jakaa joko sisäiseen käyttöön tai vaihtoehtoisesti ulospäin esimerkiksi mainostoimisto- ja sidosryhmäyhteistyöhön.
Voiko kuvapankista julkaista materiaalia muihin palveluihin kuten esimerkiksi verkkosivuille?
Kyllä! ImageBank Independent tarjoaa rajapinnan (API) tiedostojen noutamiseen palvelusta, jota verkkosivustot voivat hyödyntää.

Tuotteen tekninen toiminnallisuus

Mihin tiedostot tallennetaan?
Tarjoamme palvelutasojen mukaan levytilaa 10 GB - 500 GB. Levytilat ovat laajennettavissa sopimuksen mukaan useisiin teratavuihin asti. Kaikki pakettimme sisältävät ETA-alueella sijaitsevan varmennetun tallennustilan. Tarvittaessa materiaalipankki voidaan asentaa myös on-premises ratkaisuna asiakkaan omalle palvelimelle.
Miten varmuuskopiointi on hoidettu?
Aineistopankin tiedostoista otetaan päivittäiset varmuuskopioinnit ja niitä säilytetään vähintään 14 vrk tai sopimuksen mukaan.
Voiko levytilaa laajentaa?
Tarjoamme palvelutasojen mukaan levytilaa 10 GB - 500 GB. Levytilat ovat laajennettavissa sopimuksen mukaan useisiin teratavuihin asti.

Tuotteen käyttöönotto

Miten hoidetaan aineistojen massavienti käyttöönottovaiheessa?
Asiakas voi toimittaa olemassa olevat tiedostot joko FTP:llä tai ulkoisella levyllä, mahdolliset kuvien metatiedot toimitetaan meille Excel-muodossa.
Mitä käyttöönotto vaatii asiakkaalta?
Käyttöönottosuunnitelmassa määritellään asiakkaan tarpeen mukaiset käyttäjäryhmät, kategoriarakenne sekä metatietojen laajuus. Lisäksi brändinmukaiset väri, logotiedosto ja taustakuva tulee toimittaa käyttöönottoa varten.