pexels-samson-katt-5256144

Mediapankin ja WordPressin yhdistämisen myötä tehokkaampaa sisällönhallintaa

Tänä päivänä tehokas sisällönhallinta on yritysten menestymisen kannalta ratkaisevan tärkeää. Digital Asset Management (DAM) -järjestelmien, kuten ImageBank X -mediapankin ja WordPressin kaltaisten suosittujen sisällönhallintaalustojen (CMS) integrointi tarjoaa vertaansa vailla olevan ratkaisun muun muassa sisältöjen työnkulkujen sujuvoittamiseen ja yhteistyön tehostamiseen. Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme DAM-ratkaisun ja WordPressin yhdistämisen hyötyjä.
 
Digital Asset Management (DAM) -ratkaisut, kuten ImageBank X -mediapankki, tarkoittaa ohjelmistoa, joka on suunniteltu digitaalisten aineistojen varastointiin, käsittelyyn, jakamiseen ja hallinnointiin. Käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä ja laajoista muokkausmahdollisuuksista tunnettu WordPress taas on sisällönhallintajärjestelmä (CMS), joka antaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda, hallita ja julkaista sisältöjä helposti.
 
Miksi integroida DAM-ratkaisu WordPressin kanssa?
 
Yli 40% kaikista verkkosivustoista on luotu WordPressillä, mikä tekee siitä maailmanlaajuisesti suosituimman sisällönhallintajärjestelmän (CMS). Vaikka WordPress on erinomainen sisällön luomisessa ja julkaisemisessa, sen integroiminen vankan DAM-ratkaisun kanssa parantaa sen ominaisuuksia merkittävästi. Tässä miksi:
 
Sujuvampaa sisällöntuotantoa:
 
Integroimalla mediapankin WordPressin kanssa yksinkertaistetaan sisällöntuotantoprosessia, sillä näin ei tarvitse vaihtaa alustojen välillä, vaan voidaan käsitellä, hallita ja julkaista digitaalisia aineistoja suoraan WordPress-käyttöliittymästä käsin. Tämä vähentää aineistojen julkaisuun käytettyä aikaa ja vaivaa.
 
Tehokkaampaa yhteistyötä:
 
DAM-ratkaisut, kuten ImageBank X, tarjoaa kollaboratiivisen työtilan, joka helpottaa versioiden seurantaa, palautteen antamista sekä sisältöjen ja brändin johdonmukaisuutta. Kun mediapankki integroidaan WordPressin kanssa, nämä hyödyt ulottuu myös WordPressin sisällönluonti- ja julkaisuprosesseihin.
 
Parempaa aineistojen organisointia:
 
DAM-järjestelmät tarjoavat kehittyneitä metatietojen merkintä-, luokittelu- ja hakutoimintoja – näillä varmistetaan, että digitaaliset aineistot ovat helposti löydettävissä ja hyvin organisoitu. Kun ne yhdistetään WordPressin kanssa, löytävät sisällöntuottajat tarvitsemansa aineistot nopeasti.
 
Johdonmukaisempi brändi:
 
Johdonmukaisen brändin säilyttäminen kaikissa digitaalisissa kanavissa on ratkaisevan tärkeää yrityksen brändi-identiteetin kannalta. Mediapankin avulla tiedetään, että käytössä on vain hyväksytyt ja ajantasaiset aineistot. Johdonmukaisuus säilyy myös WordPressissä, sillä aineistot haetaan suoraan mediapankista.
 
Tiesitkö, että ImageBank X sisältää käyttöönottovalmiin pluginin WordPressiin? WordPressin kautta pääset selailemaan mediapankkisi kansioita ja aineistoja. Mediapankista haetut aineistot tallentuvat WordPressin mediakirjastoon edelleen käytettäviksi verkkosivuillasi. DAM-ratkaisun ja WordPressin yhdistäminen on tärkeää organisaatioille, jotka haluavat parantaa sisällönhallintastrategiaansa. Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää: https://imagebank.fi/yhteys/
 
 
 

Varaa maksuton esittely ImageBank X -mediapankista

Tags: No tags
0

Comments are closed.