Excited call centre agents, fist bump and celebrating deal, promotion and sale from above in office. Motivated, happy and successful telemarketing colleagues or customer support operators cheering

Tehosta toimintaa DAM-ratkaisun ja SharePointin integroinnin myötä

Digitaalisten aineistojen tehokkaan hallinnan ja organisoinnin merkitys on ratkaisevan tärkeää kaikenkokoisille yrityksille – DAM-järjestelmistä (Digital Asset Management) on tullut korvaamattomia työkaluja. Tässä blogipostauksessa vertailemme keskenään DAM-järjestelmiä ja SharePointia, sekä tutkimme, mitä synergioita niiden integroinnilla voidaan saavuttaa.

Digital Asset Management (DAM) -järjestelmä ja SharePoint ovat molemmat tehokkaita ratkaisuja, joilla kummallakin on omat vahvuutensa. DAM-ratkaisu on erikoistunut digitaalisten aineistojen, kuten kuvien, videoiden ja asiakirjojen, järjestelmälliseen organisointiin, löytämiseen ja jakamiseen. Microsoftin kehittämä SharePoint taas toimii ensisijaisesti yhteistoiminta-alustana sisällönhallintaan ja tiimien väliseen yhteistyöhön. Keskeisiä erottavia tekijöitä ovat mm:

Tarkoitus:
DAM-järjestelmät on suunniteltu erityisesti digitaalisen omaisuuden hallintaan, ja ne tarjoavat vankat ominaisuudet metatietojen hallintaan, versionhallintaan ja hakutoimintoihin. SharePoint tarjoaa asiakirjojen hallintaominaisuuksia, mutta palvelee laajemmin yhteistyötä ja sisällön jakamista.

Käyttöliittymä ja käyttökokemus:
DAM-järjestelmät tarjoavat yleensä käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä, joissa on intuitiiviset, aineistojen hallintaan räätälöidyt mittaristot. SharePointin käyttöliittymä on keskittynyt yhteistyöhön, mikä ei välttämättä tarjoa samantasoista aineistokeskeistä käyttökokemusta kuin varsinainen DAM-ratkaisu.

Metatietojen hallinta:
DAM-järjestelmät ovat erinomaisia metatietojen hallinnassa, ja käyttäjät voivat merkitä aineistoja kattavilla tunnisteilla täsmällistä hakua varten. SharePoint tukee myös metatietoja, mutta se ei välttämättä tarjoa DAM-järjestelmiin verrattavaa syvyyttä monimutkaisten metatietorakenteiden käsittelyssä.

Kun tunnistetaan sekä DAM-järjestelmän että SharePointin ainutlaatuiset vahvuudet, näiden ratkaisujen integroinnilla voidaan luoda dynaaminen ympäristö, joka vastaa monenlaisiin organisaation tarpeisiin. Integroinnin myötä voidaan saavuttaa mm.:

Virtaviivaistettu yhteistyö:
Kun DAM-järjestelmä integroidaan SharePointin kanssa, käyttäjät voivat saumattomasti hyödyntää digitaalisia aineistoja ja tehdä yhteistyötä suoraan SharePoint-ympäristössä. Tämä yhtenäinen kokemus parantaa työnkulun tehokkuutta ja varmistaa, että tiimit voivat työskennellä tiiviisti vaihtamatta eri alustojen välillä.

Parannettu hakutoiminto:
Kun SharePointin yhteistyöominaisuudet yhdistetään DAM:n kehittyneeseen metatietojen hallintaan, tuloksena on tehokas hakujärjestelmä. Käyttäjät löytävät aineistot nopeasti SharePoint-käyttöliittymästä, mikä lisää tuottavuutta, ja minimoi riskin aineistojen kaksoiskappaleista, tai katoamisesta.

Keskitetty aineistovarasto:
Integraatio luo keskitetyn säilytyspaikan, jossa tiimit voivat käyttää, muokata ja jakaa aineistoja saumattomasti. Tämä vähentää päällekkäisyyksiä, huolehtii yhdenmukaisuudesta ja yksinkertaistaa aineistojen elinkaaren hallintaa.

Tiesitkö, että ImageBank X voidaan integroida myös SharePointiin? Integraatio SharePointin kanssa tarjoaa erinomaisen ratkaisun organisaatioille, jotka etsivät kokonaisvaltaista lähestymistapaa yhteistyöhön ja aineistonhallintaan.

Yhdistämällä DAM järjestelmän vahvuudet SharePoint -ympäristöön yritykset voivat avata uusia tehokkuuden, yhteistyön ja organisoinnin tasoja. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää: https://imagebank.fi/yhteys/

 

 

Varaa maksuton esittely ImageBank X -mediapankista

Tags: No tags
0

Comments are closed.