thisisengineering-raeng-1dwyU46p7eE-unsplash

Sovellusten integroiminen osaksi aineistopankkia API:n kautta avaa monia mahdollisuuksia

Erilaisten digitaalisten aineistonhallintaratkaisujen (DAM) koko potentiaali voidaan hyödyntää silloin, kun ne integroidaan erilaisten järjestelmien kanssa API:a (Application Programming Interface) hyödyntäen. Tässä blogitekstissä käymme läpi API:n ja erilaisten integraatioiden tarjoamia moninaisia etuja mediapankin käyttäjälle.

Tehostettu yhteistyö ja keskitetty pääsy:

Aineistopankin integroimisella eri sovellusten kanssa voidaan luoda yhtenäinen ekosysteemi. Saumaton yhteys järjestelmien välillä API:n kautta takaa, että mediapankin käyttäjillä on keskitetty pääsy digitaalisiin aineistoihin riippumatta siitä, mitä alustaa he käyttävät. Näin taataan, että kaikilla sidosryhmillä on pääsy viimeisimpiin aineistoihin.

Virtaviivaistetut työnkulut ja automaatio:

Mediapankin integrointi CMS-alustojen, kuten WordPressin ja TYPO3:n kanssa mahdollistaa käyttäjille suoran pääsyn aineistoihin sekä aineistojen upottamisen verkkosivuille, blogikirjoituksiin ja muihin verkkosisältöihin. Lisäksi API-pohjaiset integraatiot tekoälyä hyödyntävien järjestelmien, kuten Google Vision AI:n kanssa, mahdollistavat automaattisten tunnisteiden ja metatietojen liittämisen aineistoihin, kun taas integraatio Akeneo PIM:in kanssa helpottaa tuotetietojen hallinnassa. Kaikkien näiden alustojen hyödyntäminen osana mediapankkia helpottaa digitaalisten aineistojen käsittelyä sekä säästää aikaa.

Tehokkaampi tietoturva ja kirjautuminen:

Turvallisuuden varmistaminen mediapankissa on ensisijaisen tärkeää organisaatioille, jotka käsittelevät arkaluonteisia ja arvokkaita digitaalisia aineistoja. Integroimalla Active Directoryn (Azure AD) osaksi mediapankkia kirjautuminen voidaan hoitaa saumattomasti olemassa olevien tunnistautumisjärjestelmien avulla. Integraatio varmistaa, että vain valtuutetut käyttäjät pääsevät käsiksi tiettyihin digitaalisiin aineistoihin, mikä vähentää tietomurtojen ja luvattoman käytön riskiä.

Reaaliaikainen tietojen synkronointi:

API-pohjaiset integraatiot tarjoavat reaaliaikaisen tietojen synkronoinnin, jolloin tieto eri yhteyksissä olevien alustojen välillä on aina ajan tasalla. Esimerkiksi integroimalla mediapankin X-Archiven kanssa voidaan automaattisesti synkronoida aineistoja ja varmistaa, että kaikilla on suora pääsy uusimpiin digitaalisiin aineistoihin.

 

Tiesitkö, että ImageBank X voidaan integroida moniin eri ohjelmistojärjestelmiin? Näitä ovat muun muassa Active Directory (Azure AD, ADFS+SAML 2.0), WordPress, Typo3, Akeneo PIM, API (JSON), Google Vision AI, Dreambroker, X-Archive ja Sharepoint. Pian ImageBank X voidaan integroida myös seuraaviin: Word, Powerpoint, Drupal ja Youtube.

Jos aineistopankki integraatioineen on organisaatiollesi ajankohtaista, ota yhteyttä, niin katsotaan sopivin ratkaisu teidän tarpeisiinne!

Tags: No tags
0

Comments are closed.