pexels-kevin-paster-1901388

Kuinka turvallisuus ja yksityisyys voidaan varmistaa DAM-ratkaisussa?

Tehokkaat tietosuoja- ja turvallisuustoiminnot ovat yhä tärkeämpiä, korostuen myös mediapankkiratkaisuissa. Mitkä ovat tehokkaita tietosuoja- ja turvallisuustoimintoja mediapankissa, ja mihin niistä on erityisesti apua?

Tietoturvaskannaukset

Hyvät tietosuoja- ja turvallisuusominaisuudet sisältävä kuvapankkiratkaisu takaa suojan yritysten digitaalisten aineistoille. Tietoturvaskannaukset ovat oleellinen osa näitä ominaisuuksia – tietoturvaskannaukset valvovat palvelinta jatkuvasti ja havaitsee mahdolliset palvelimeen kohdistuvat uhat.

Käyttöoikeudet

Turvallisuutta ja yksityisyyttä vaalivat DAM-ratkaisut tarjoavat käyttäjilleen mahdollisuuden käyttöoikeuksien hallintaan, mikä mahdollistaa oikeuksien määrittämisen roolien ja vastuiden mukaan. Käyttöoikeuksien määrittely voi vähentää riskiä tietojen paljastumiseen vahingossa sekä ja luvattomaan pääsyyn kuvapankkiin.

Tunnistautuminen

Tunnistautuminen on ensimmäinen vaihe, joka estää luvattomilta pääsyn päästä käsiksi digitaaliseen aineistoon. Active Directory (AD) osana aineistopankkia helpottaa kirjautumista ja lisää turvallisuutta. AD mahdollistaa kertakirjautumisen (SSO), mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat käyttää olemassa olevia tunnistetietojaan turvallisesti kuvapankkiin, mikä vähentää tarvetta useille salasanoille.

Tietosuojalaki ja -määräykset

Tietosuojalain ja -määräyksien noudattaminen on ykkösprioriteetti yrityksille kaikilla toimialoilla. Kuvapankki, jossa on vahvat tietosuoja- ja turvallisuusominaisuudet, auttaa täyttämään tietosuojaan liittyvät vaatimukset vaivattomasti.

Riskienhallinta ja liiketoiminnan jatkuvuus

Tietojen menetys tai järjestelmän toimintahäiriö voi olla hyvin vahingollista yritykselle. Kotimaiset palvelimet ja tietoturvaskannaukset yhdistettynä säännöllisiin varmuuskopioihin vähentävät olemassa olevia riskejä. Yllättävän tapahtuman sattuessa yritykset voivat nopeasti palauttaa digitaaliset aineistonsa minimoiden käyttökatkon.

 

Tiesitkö, että ImageBank X -mediapankki panostaa erityisen paljon yksityisyyden ja turvallisuuden toteutumiseen? ImageBank X toimitetaan Suomessa sijaitsevilta palvelimilta, sovellus tietoturvaskannataan säännöllisesti, järjestelmän kautta voi hallita käyttäjiä ja sisältöjen käyttöoikeuksia sekä sen käyttäjät voidaan tunnistaa AD:n avulla.

ImageBank X on hyvä vaihtoehto etsiessäsi kuvapankkiratkaisua, jossa turvallisuus ja yksityisyys korostuvat. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tags: No tags
0

Comments are closed.