pexels-cottonbro-studio-6153354

4 tekoälyn mahdollistamaa aineistopankin ominaisuutta

Tekoälyn (AI) integrointi osaksi mediapankkiratkaisua on avannut käyttäjilleen monia uusia mahdollisuuksia. Tekoälypohjaisilla, digitaalisilla aineiston hallintaratkaisuilla (DAM) yritykset voivat virtaviivaistaa sisällönhallintaprosessejaan, helpottaa sisällön löydettävyyttä ja parantaa yleistä tuottavuutta. Mitä ominaisuuksia tällä voidaan konkreettisesti muun muassa tarkoittaa?

 

  1. Sisällön järjestely ja tunnisteet

Tekoälyn kyky analysoida sisältöä kontekstuaalisesti mahdollistaa tehokkaan aineistojen järjestelyn, tunnistaen kohteet, maisemat ja jopa tekstin kuvista. Tekoäly tunnistaa kuvista automaattisesti elementtejä ja ehdottaa kuvaa lisäävälle käyttäjälle avainsanoja lisättäväksi metatietoihin, mikä virtaviivaistaa aineistonhallintaprosessia ja varmistaa tarkan ja johdonmukaisen aineistojen luokittelun.

  1. Visuaaliset hakutoiminnot

Tekoälyn tarjoaman kuvantunnistustaito avulla käyttäjät voivat suorittaa kuvapohjaisia hakuja, mikä mahdollistaa visuaalisesti samankaltaisten aineistojen löytämisen kuvapankista. Ominaisuus yksinkertaistaa hakuprosessia, jolloin käyttäjät voivat löytää juuri tarvitsemansa aineistot nopeasti ja tehokkaasti.

  1. Tekstintunnistus

Tekoälyn kyvyllä tunnistaa ja erottaa teksti kuvista yritykset voivat automaattisesti muuntaa kuvien tekstiä muokattavaksi ja haettavaksi sisällöksi, mikä tehostaa sisällönhallintaa. Ajan ja vaivan säästämisen ohella tekstintunnistus helpottaa sisällön järjestämistä ja parantaa sisällön löydettävyyttä.

  1. Sisältösuositukset

Tekoäly osana kuvapankkia nostaa sisältösuositukset uudelle tasolle. Tekoälypohjaisilla DAM-ratkaisuilla on kyky analysoida käyttäjien vuorovaikutusta ja käyttäytymistä, jolloin he voivat tarjota henkilökohtaisia sisältösuosituksia. Ymmärtämällä käyttäjien tarkastelemia aineistoja tekoäly voi ehdottaa osuvaa ja kiinnostavaa sisältöä yksittäisille käyttäjille, mikä edistää syvempää sitoutumista ja parantaa käyttökokemusta.

 

Tiesitkö, että ImageBank X sisältää kaikki nämä tekoälyn tarjoamat ominaisuudet tehokkaasta sisällön organisoinnista ja parannetuista visuaalisista hakutoiminnoista sisällön löydettävyyttä helpottaviin tekstintunnistuksiin ja henkilökohtaisiin sisältösuosituksiin? Osana ImageBank X -kuvapankkiratkaisua on Google Cloud Vision AI.

Jos mediapankin hankinta tekoälytoimintoineen on organisaatiollesi ajankohtaista, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Tags: No tags
0

Comments are closed.