From-DAM-To-PIM

ImageBankin integroitavuus muihin järjestelmiin on nyt entistä helpompaa

Olemme julkaisseet kiinteän lisäosan ImageBankiin, jonka avulla voidaan hallita mediapankin tiedostojen integroitavuutta muihin järjestelmiin.

 

Erityistä ominaisuudessa on, että sen avulla voidaan normaalin mediapankkikäytön lisäksi hyödyntää mediapankin sisältöjä myös muissa järjestelmissä. Sama digitaalinen omaisuus voidaan integraatioputkien avulla julkaista muissa järjestelmissä kuitenkin halliten sitä ainoastaan ImageBankissa. Integraatioiden avulla Imagebankia voidaan käyttää keskitettynä sijaintina aineistoille. Tämä helpottaa huomattavasti aineistojen hallintaa.

 

Tiedostojen hallinta mediapankissa ja niiden julkaisu haluttuihin kanaviin uuden integraatioratkaisun kautta

ImageBankissa on tuotekorttitasoinen näkymä integraatioiden hallintaan. Sen avulla mediapankkiin voidaan määritellä integraatiokohtaisesti mitä tiedostoja / kuvia / videoita mihinkin julkaisukanavaan halutaan julkaista API-rajapinnan kautta.

 

Monista muista integraatioista poiketen, logiikka tiedonsiirtoon voidaan tehdä ylläpitäjän toimesta jo mediapankin puolella (lähdejärjestelmässä): ratkaisun avulla voi määritellä, mitä tiedostoja halutaan julkaista mihinkin integraatioputkeen. Vastaanottava järjestelmä voi tämän ansiosta hakea rajapinnasta vain ne tiedot, jotka mediapankissa on ylläpitäjän toimesta kyseiselle järjestelmälle määritelty.

 

Case-esimerkki: Integraatio ImageBankiin tuo kaivattua hallittavuutta Akeneo PIMin tuotekuvien & muiden tuoteaineistojen hallintaan

Open Source PIM Akeneon ylläpitäjät ovat kaivanneet assettien hallintaan monipuolisempaa tapaa. Integroimalla ImageBank-mediapankki Akeneoon, saadaan yhdistettyä molempien järjestelmien parhaat ominaisuudet.

 

Mediapankista voidaan julkaista haluttuja tiedostoja (kuvat, videot, muut tiedostot) suoraan PIMiin tuotteille, kategorioille tai tuoteryhmille. Myös kuvakokoelmia voidaan julkaista Akeneoon yhden attribuutin alle, esimerkkinä käyttökohdekuvat.

 

Integraatio on toteutettu toimimaan sekä Akeneon Open Source Community Editionissa että Enterprise Editionissa ja se tuo huomattavaa parannusta Akeneon assettien hallintaan.

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan integraatiotarpeesi pohjalta käyttöönottosuunnitelma.

Kuva: Määritä ImageBankissa tiedostolle julkaisukanavan tiedot: mihin Akeneossa tiedosto halutaan julkaista. Tiedosto nousee esille Akeneoon määritetylle tuotteelle.

Comments are closed.